ЗАЩО ТОЧНО НАС

Нашата философия

  • "Всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър."

   Ричард Брансън

Нашата история

Историята на "Перилен комбинат", Слънчев бряг датира от далечната 1964 година. Комбинатът бива създаден, с цел да обезпечи необходимостта от промишлено пране на хотелски и ресторантски текстил на първите обекти в най-известния черноморски курорт.  През годините претърпява множество промени и смяна на собствеността. Към днешна дата "Перилен комбинат", Слънчев бряг се управлява от отдадени професионалисти с дългогодишен опит в областта на туристическите услуги.   Настоящият екип на комбината единодушно се обединява около идеята, че няма невъзможни неща и поставя качеството и обема на производителността на първо място, подемайки мащабни инвестиции в посока цялостна модернизация, внедряване на технологии от най-висок клас, използване на перилни и почистващи препарати от световни лидери на пазара на химикали, инвестиция в закупуване на собствено спално бельо и хавлии от най-висок клас.
 

ОСТАВЕТЕ ГРИЖИТЕ НА НАС!

ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ  НАШАТА услуга "оборотно бельо", ПРИ КОЯТО ПОЕМАМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЦЯЛОТО БЕЛЬО НА ВАШИЯТ ОБЕКТ, КАТО НИЕ СЕ АНГАЖИРАМЕ: ДА ГО ИЗРАБОТИМ ПО ВАШ КРИТЕРИЙ; СНАБДЯВАМЕ ВИ С НЕОБХОДИМИТЕ КОЛИЧЕСТВА; ПОДДЪРЖАМЕ И ПОДМЕНЯМЕ БЕЛЬОТО ПЕРИОДИЧНО - И ВСИЧКО ТОВА ЗА НАША СМЕТКА, ВИЕ ЗАПЛАЩАТЕ САМО ЦЕНАТА НА ПРАНЕТО.

Качествен 
и сертифициран текстил
Персонален подход
Третиране и подмяна 
Експресна доставка 

Над 50 години история

Качество

Конкурентни цени

Стартирал през 1964 година, "Перилен комбинат", Слънчев бряг е изминал дълъг път, установявайки се като лидер на пазара на услугите в областта на промишленото пране и химическо чистене.  Към настоящия момент "Перилен комбинат", Слънчев бряг работи в унисон със световните изисквания и стандарти.

През всички тези години непрестанно сме усъвършенствали технологията на пране и третиране на различните материали, не спираме да инвестираме в нови технологии, химимчни агенти от световен клас и висококачествено оборотно бельо, в резултат на което сме постигнали и утвърдили най-високо качество на услугата.

При нас няма да откриете най-ниската цена на пазара. Ние сме професионалисти, които държат на висококачественото обслужване и използваме само най-доброто за нашите клиенти. От момента на предаване, до експедицията, Вашето бельо е в най-сигурните ръце - безкомпромисно качествена услуга на разумна и достъпна цена.

Сигурност и стабилност

Логистика

Опростена методика

Персоналните нужди и изисквания на нашите клиенти са от първостепенно значение, поради което подхождаме индивидуално към всеки един от тях. Доверете ни се!

Логистиката е наша силна страна. Разполагаме с отличен собствен автопарк, благодарение на който доставките на Вашите артикули ще бъдат изпълнени в точното време, по предварително уговорен график.

Коректното обслужване и безрезервно отговаряне на нуждите на всеки наш клиент винаги са били приоритет, поради което се стремим да улесним максимално процеса на услугата от край до край.

50+

Професионални машини

45 

Тона пране на ден

100+

Човека обучен екип

180+

Доволни клиента

Нашият подход

Обръщаме специално внимание на всеки детайл, защото знаем, че в него е заключена тайната на доброто сътрудничество.

Доверете се на нашия опит

Нашата философия се основава върху прилагането на индивидуален подход към всеки клиент, който се обърне към нас за съдействие.