УСЛУГИ

Насочили сме нашите услуги предимно към средния и голям бизнес, обслужвайки хотелски вериги, комплекси, апартаменти за настаняване, ресторанти, барове, СПА центрове, фризьорски и масажни студия. За улеснение на нашите клиенти предлагаме оборотно спално бельо и хавлии, което бива третирано с най-висок клас препарати и периодично заменяно, без да се допуска износване и захабяване на тъканите. Специализиране в професионалното пране и гладене на хотелски и ресторантски инвентар, като залагаме на техника и препарати на световни и доказани в областта лидери. За нашите клиенти поддържаме и химическо третиране на тъкани.                                                                              

ПРАНЕ НА ХОТЕЛСКИ ИНВЕНТАР
ПРАНЕ НА РЕСТОРАНТСКИ ИНВЕНТАР
ПРАНЕ НА ПЛАЖНО ОБОРУДВАНЕ

Професионално пране, сушене, гладене, ароматизиране и пакетиране на Вашето спално бельо и хавлии.

Разполагаме с възможности за третиране и деташиране на всички видове петна, запазвайки качеството на Вашият ресторантски текстил. 

 Грижим се за чистотата и уханието, на което гостите Ви се наслаждават покрай басейна или на морския бряг.

ПРАНЕ НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО
     ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

       ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ

 Нашият екип с радост ще се погрижи за изрядния вид на Вашето работно облекло, за да сте в безупречен вид пред своите клиенти.

 Предлагаме на своите частни и корпоративни клиенти химическо третиране на тъкани.

Работим в името на своите клиенти и сме готови да отговорим на всяко Ваше персонално изискване и нужди.

ОБОРОТНО СПАЛНО БЕЛЬО И ХАВЛИИ
ТРЕТИРАНЕ НА ТЕКСТИЛ
                  ЛОГИСТИКА

Вложили сте огромни ресурси за закупуване на собствено спално бельо и хавлии, а то вече е захабено и негодно да обезпечи изискванията на клиентите Ви. Ние ще се погрижим и за това! Предлагаме оборотен хотелски инвентар, чиято поддръжка и подновяване е само НАШ ангажимент!

 Поддържаме сътрудничество с водещи компании за производство и разпространение на перилни и почистващи химикали, което ни дава възможност да се справяме безупречно и с най-упоритите замърсявания.

За да отговорим на Вашите очаквания, разполагаме със собствен автопарк, който се грижи за качествената и навременна доставка на Вашето бельо и хавлии.